Anmälan till Vinterskog 2023

ANMÄLAN TILL VINTERSKOGSLÄGRET 2023 ÄR NU STÄNGD

Vid frågor, kontakta vinterskogslagret@gmail.com 

Nedan finns anmälningsformuläret för årets läger.

Asterisk (*) betyder att rutan är obligatorisk att fylla i. När du klickar på Skicka skickas ett mail med de uppgifter du fyllt i till avdelningsledarna som kommer att registrera dem i en databas som används under planeringen inför lägret samt utvärderingen efter lägret. Vi hanterar uppgifterna varsamt och raderar dem efter avslutat läger.

När anmälningstiden gått ut kommer ledarna att göra ett urval av deltagare som främst baseras på ”först-till-kvarn-principen”, men vi strävar också efter att få en jämn könsfördelning, en jämn fördelning mellan scouter och andra ungdomar, samt mellan gamla och nya deltagare. De som inte kommit med året innan på grund av att lägret blivit fullt har förtur i görligaste mån.

Runt årsskiftet kommer du som anmält dig att få ett antagningsbesked med information om att du kommit med på lägret eller inte. Du får också information om hur du betalar deltagaravgiften. Skulle du inte komma med kommer du att få frågan om du vill stå på reservlistan. Läs mer på sidan om Information och villkor

Har du några frågor är du välkommen att skicka ett mail till vinterskogslagret@gmail.com. Om du vill att vi ska ringa upp får du gärna ange ett telefonnummer.

[contact-form-7 id=”90″ title=”Anmälan till Vinterskogslägret”]