Idag åker vi hem. :(

Vi packade ner allt i våra väskor, sa hejdå till våra kompisar och satte oss på bussen hem. Nu är det bara 51 veckor kvar till nästa gång!!

 

På dagens spår blev patrullledarna borttrollade och det dröjde flera kontrollera innan vi lyckades trolla fram dem igen. Vi åkte också pulka då det fanns rikligt med snö och på kvällen åt vi god mat, såg på fyrverkerier och dansade sedan hela vägen till sängen.

 

Idag började vi dagen med sovmorgon. Vid starten stod det två clowner som drog dåliga Göteborgsvitsar. Sedan fick vi hjälpa magikern, resa cirkustältet och träna kossan hur man gör olika konster. På lunchen upptäckte vi att popcornmaskinen hade gått sönder och gjorde popcorn över öppen eld. På kvällen gick vi ett fantastiskt ljusspår med en underbar avslutning där vi åt semla.

 

Idag gick vi avdelningsvis bort till Gröna Lund för en hel dag med lek och spel. Vi testade allt på tivolit, åt mat och vi blev även inbjudna till Röda näsornas årliga fest på kvällen.

 

Idag försökte vi få cirkusdirektören att skratta, vi har testat våra nya jonglerbollar, skyfflat elefantbajs, hjälpt ett lejon att hoppa genom en ring med eld och lagat kycklingwook i skogen över öppen eld. På kvällen varvde vi sedan ner med yoga, vi sjung kareoke och testade akrobatik.