Med lite trötta deltagre från festligheterna igår var resan idag lite kortare.

De skulle idag besöka landet Afrika. Men det är ju inte ett land, det är ju en världsdel och detta var det första de fick lära sig idag. Genom att sätta ut länder och städer på en stor Afrika karta hoppas vi nu att de kommer ihåg att det inte är ETT land. 

I Afrika startade de i Madagaskar, där fick de dansa till låten "i like to move it move it". De tog sig sedan till Tanzanias landgräns. Där försökte de komma igenom passkontrollen men det var så krångligt att fylla i visumansökan så de mutade sig in istället.  

Resan fortsatte och de räddade människor från krokodiler i Nilen, de haffade tjuvjägare och de spelade bingo på savannen. I Eritrea fick de plocka upp en mobiltelefon som hade tappats i ett bajshål i marken. Otur!  

Senare på kvällen var det det kvällsspår. Då åkte de kontainer till Australien, där fick patrullerna fånga krokodiler med Crocodile Dundee, hoppa säck med en känguru och sedan snorkla hem över det stora barriärrevet. Väl hemma på Flämslätt var det lägerbål och sedan läggdags.