Idag skulle patrullerna backpacka i Asien. Eftersom Asien är så stort blev det ett långspår dagen till ära. Resan startade i Nepal där de fick träffa Dalai Lama, sedan vidare till Mongoliet där Djingis Khan hjälpte patrullerna över Kinesiskamuren. När de kommit in i Kina fick de smälla smällare för att skrämma bort en drake. De fick också öva sin koncentration genom att plocka ris med pinnar. 

Det blev en snabb lunch med mackor och varm dryck. Sedan fortsatte patrullerna till Indien, där lärde de sig att dansa Bollywooddans och flytta på heliga kor. 

Nästa stopp var Middag, vilket de själva skulle laga med hjälp av öppen eld och murrikka. På menyn stod det Nudelwok med kyckling och sötsursås.

Sista biten hem på den långa resan genom Asien stannade patrullerna i Japan och Syd Korea. i Japan fick de lära sig om den japanska populärkulturen genom att lösa ett memory. I Syd Korea fick de dansa Gagnamstyle med de coola killarna.

För att ta sig hem fick de åka på den transsibiriskajärnvägen.

Hemma på flämslätt fick deltagarna lite förstärkt kvällsmat och sedan var det spelkväll. De fick sjunga karaoke, bygga Taj Mahal med glasspinnar, vika origami och leka asieninspirerade lekar.    

Efter denna långa och innehållsrika dag sov alla väldigt gott!