Under torsdagen avbröt vi från spårvagnsnätet och åkte och badade i Skara. Det var en välkommen paus som uppsakattades av så väl deltagare som ledare.

På kvällen hade vi storhobby där vi byggade en miniatyr av Liseberg. Bland kreationerna sågs Kaffekopparna, Rainbow och Lisebergstornet bland många andra. Under kvällsmaten hade vi även filmvisning av sketcherna som spelats in på TV-huset.

 

 

 

Under onsdagen följde vi 5:ans spårvagn. Starten gick på hisingen, där vi besökte den nerlagda porslinsfabriken, för att fortsätta vidare mot Volvo och sen över på den riktiga sidan av Göteborg. På Volvo lärde vi oss att köra i en slalombana med den nyaste lastbilen, FLHKJX 8978999. Vi byggde även en modell av Läppstiftet, roade oss i Flunsåsparken samt spelade in en sketch i det gamla TV-huset på Delsjövägen.

Kvällen avslutades med en stor och rejäl hamnfest och ett rejält disco

 

Under dagen har vi följt ett flertal spåvagnar. Vi har gjort allt från att fiska i Rosenlund, vi fick dock ingen torsk på kroken, till att lära oss hur vi kan med enkla sjukvårdshjälpmedel tända en eld och göra vårt eget grante. Dagen blev en riktig långkörare med många fel i spårvagnsnätet, trafikledningen skyllde på ledningsproblem