Dags att åka hem. 
Alla är trötta och lite ledsna över att behöva åka. 
Vi städar en massa och packar sedan in oss i bussarna för att åka hem.

Innan vi åker så har vi en jättestor kramring

 

 

Från Norge till Storbritanien.

Idag kastade vi bautasten på vår väg hemåt. Dom sista ingredisenserna samlades in och Majestix bjöd på en strålande fest.

Äntligen är trolldrycken klar och alla kan få smaka och bli starka.

 

Alperna

Idag har vi varit i Alperna, det blåste något fruktansvärt och vinden samt snön pinade oss i ansiktet.

Under klättringen så fick vi till att börja med känna på en massa saker och sedan lukta på nästa kontroll. På kontroll nr 3 fick vi sjunga i "Så skall det låta" . Fyra bilder och vi skulle välja ut två stycken att hitta på en sång på.
Efter det tränade vi vår pricksäkerhet innan klättringen upp mot lunchen. Det var skönt att komma in i lä för att sedan ta den korta vägen hem igen över isen.

På kvällen var vi på lägerbål och sjung en massa kul sånger.

Till kvällsmaten fick vi semla, MUMS

Olympiska spelen

Idag var det tävling ! Alla lag skulle gå runt på arenan och tävla om störst ära. Det började med att alla fick en enrgi kick i form av russin och nötter, sedan var alla i laget redo. I OS-byn fanns det mat och sedan gick man runt där för att tävla. Tävlingarna bestod av memory, bågskytte, orientering, sjömansspel, hinerbana och stöta kula.

Obelix var med under både lunch och middag, han kollade så att alla åt som dom skulle (tror han tog en rätt stor munsbit själv!)

Sedan bar det av hemåt och doping kontroll på vägen.

På kvällen var det festmåltid i Gallerbyn och efterföljande disco komponerat av Trubadix.

Nu är det dags att sova.

Godnatt

 

Idag har vi varit i Afrika på dagen och letat efter den försvunna elden. Det började med lite fiske där vi lyfte på kåsor med hjälp av snören och pinnar. Efter det flyttade vi vatten från en punkt till en annan för att vattna. Sedan fick vi bygga pyramider och till sist på dagens korta spår hjälpte vi kamelerna.

På kvällen, efter middagen gick vi ut igen för fortfarande hade vi ju inte sett skymten av någon eld.

I skogen lyste något, en slags ljuspunkt som vi gick emot, efter ett tag såg vi massor av reflexer och det visade sig att det fanns ett meddelande på dem. Alldeles innan Obelix bjöd oss på mat så kollade vi på stjärnor men fortfarande ingen eld. Efter kvällsmaten gick vi vidare och då såg vi den och fick ta den med oss tillbaka.

Sedan var det godnattsaga och sängdags